Writing School

Un curs de contabilitate și business storytelling pe înțelesul antreprenorilor​

Cursul te ajută să înțelegi mai multe despre business-ul tău, de la elemente de contabilitate și administrare, până la felul în care îți promovezi afacerea și produsele.

REZERVĂ UN LOC
Cursul te ajută să înțelegi mai multe despre business-ul tău, de la elemente de contabilitate și administrare, până la felul în care îți promovezi afacerea și produsele.

CÂND29 ianuarie 2020
UNDE: Spaces Unirii View
ORELE: 10:00 – 16:00
Durată curs: 6 ore

După 20 de ani experiență în consultanță financiar-contabilă, mi-am luat inima în dinți și m-am decis să încep o serie de cursuri pentru antreprenori, IMM-uri, contabili și freelanceri. Întâlnirile îmbină teoria cu practica, traduc legislația de afaceri pe înțelesul fiecărui participant și răspund la întrebările punctuale care par complicate la început de drum.
Ne dorim să ajutăm mediul antreprenorial din România să crească, să ajutăm antreprenorii să-și cunoască drepturile și obligațiile fiscale, să fie stăpâni pe informație ca scape de temerile fiscale și să investească timpul în dezvoltarea afacerii. (Valentina Saygo)

Nu e suficient să ai un produs foarte bun dacă singurul care știe că există ești tu. Știu că resursele la început de drum sunt limitate și că ești tentat să tai din buget acolo unde simți că nu-ți iese profit imediat, dar comunicarea trebuie să rămână o prioritate.
Vino la curs și o să înveți cum poți să comunici eficient afacerea, cum să-ți spui povestea cu impact și în ce merită să investești ca să-ți atingi eficient publicul. În loc să-ți vindem rețete care să te impresioneze, dar să nu ți se potrivească, vom căuta soluții personalizate pentru afacerea ta. În plus, vei înțelege mai bine cum funcționează procesul de comunicare și vei ști să evaluezi corect propunerile strategice pe care ți le vor face partenerii cu care alegi să lucrezi. (Liviana Tane)

Cursuri de Creative Writing și Business Storytelling

Ghost Writing

„Am trăit o viață interesantă, aș putea să scriu o carte!” Sincer, de câte ori ați auzit fraza asta? Și tot sincer, de câte ori ați și văzut cartea pe vreun raft de bibliotecă? Sunt tot felul de motive pentru care o viață nu apucă să se vadă pusă pe hârtie, iar cel mai frecvent dintre ele este lipsa: de timp, de determinare, de inspirație, dar mai ales de instrumente. Pentru asta există ghost writers.

Creative Writing

“Un scriitor va face orice ca să evite să scrie”, spune William Zinsser. Dar tot el aduce “gândul consolator că nu sunteți singur”. Cartea lui Zinsser, “Cum să scriem bine. Ghidul clasic pentru scriitorii de nonficțiune”, a depășit peste un milion de exemplare vândute. Semn că tot mai multă lume vrea să scrie. Și să scrie bine.

The Storytellers

The Storytellers este un workshop de scris povești, cu oameni care iubesc să scrie, dar încă nu s-au hotărât să înceapă prima pagină. atelierul explică etapele procesului de construcție a unui text și tehnici de scriere creativă, dar în cea mai mare parte se concentrează pe exercițiu concret.

LIVIANA TANE: Fondator The Writing School și co-owner The Storytailors (content writing agency), cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, susține cursuri de Creative Writing și Business Storytelling.