fbpx

Newsletter 22 (2.7.2020)

 

Bună dimineața,

“Adesea mă gîndesc că întreaga istorie a lumii nu e altceva decît o carte cu poze, în care se poate vedea oglindită cea mai nestinsă și mai oarbă sete a omului: setea de uitare.” Călătoria spre Soare Răsare/ Herman Hesse.

Astăzi se sărbătorește ziua uitării și totodată, se împlinesc 143 de ani de la nașterea incredibilului Herman Hesse.

Ca fapt divers și destul de amuzanto-ironic, tot astăzi sărbătorim ziua OZN-urilor (încă din 1947,  sărbătoare cu vechime, ce mai) și în plus, deși nu l-a uitat nimeni și numele lui este încă pomenit cu urmă de magie, acum 454 de ani moare Nostradamus.

#ReadingisCool

Și a început! Cea de-a doua provocare a debutat cu …Să ucizi o pasăre cântătoare a lui Harper Lee.

Citiți regulamentul și bucurați-vă de citit!

https://thewritingjourney.ro/reading-is-cool/

Știați că în 2006, bibliotecarii britanici au plasat cartea înaintea Bibliei pe lista cărților pe care trebuie să le citească orice adult înainte de a muri.

Cursuri online:

Să nu uitați, dacă sunteți interesați de cursuri de de storytelling, businesss storytelling și scriere creativă, Liv se descurcă excellent și în mediul online. Trimiteți-ne adresa de mail și veți primi toate detaliile.

….

Cărțile noastre:

Toate cărțile editurii noastre se găsesc acum și în format e-book!

Ghidul Scriitorului Începător

Acum avem mai mult timp, stăm acasă, este periada perfectă pentru scris. Ghidul  Scriitorului Începător te va ajuta în această misiune. O puteți comanda aici:

https://thewritingjourney.ro/produs/eu-scriu-ghidul-scriitorului-incepator/

Ghidul Antreprenorului Începător

Cartea potrvită pentru vremurille de criză pe care le parccurgem. O puteți comanda aici!

https://thewritingjourney.ro/produs/ghidul-antreprenorului-incepator-ebook/

Cea mai nouă carte a editurii noastre este FETIȚA-UNIVERS a Oanei Radu

Poveștile călătoresc prin univers și, din când în când, o fetiță le prinde. Oana Radu a trăit una și a așezat-o într-o carte. O puteți comanda aici.

https://thewritingjourney.ro/produs/fetita-univers/

Exercițiu de imaginație:

De fiecare dată când se apropia data în care plecam în vacanță, ca un făcut, ieșeau din bibliotecă și titlurile ce aveau să mă însoțească.

De exemplu, Obosit de viață, obosit de moarte a lui Mo Yan este fără drept de îndoială, alegerea primei vacanțe ce va depăși 3 zile. Totodată sunt necesare: umbră multă, un șezlong confortabil și cafea. Nu cer multe, nu?

Cum vă alegeți lecturile de vacanță? Le planificați cu mult timp înainte?

……………………………………..

În căutarea fericirii

Nepotul lui Hemingway său a găsit o nouă nepublicată povestire a bunicului pe care o consideră o adevărată bijuterie, una dintre cele mai bune. Se poate citi pe link-ul de mai jos. https://www.newyorker.com/magazine/2020/06/08/pursuit-as-happiness?utm_campaign=falcon&utm_social-type=owned&mbid=social_facebook&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_brand=tny&fbclid=IwAR3RctnI1Up7ghTH6WBo0V7TV8OuxG4P_91h7nz9bSUal08vuD-LloNETNI

…………………….

Mulțumim că ați ajuns până aici. 🙂😇😊😌

Ne “reauzim” pe  16 iullie. Să aveți grijă de voi și de ceilalți.

Nu uitați, keep calm and #ReadingisCool.

Cristina

Newsletter 22 (2.7.2020)