Newsletter 18 (7.5.2020)

 

Bună dimineața,

V-ați băut cafeaua? Vă tot întreb de cafea, căci eu nu pot să îmi imaginez zilele fără, mai ales în perioada asta de izolare. Dacă rezistați fără cafea, mă declar invidioasă, dar și suspicioasă. 😊

Ziua de 7 mai are o încărcătură aparte de-a lungul istoriei, multe victorii și lucruri bune  s-au întâmplat azi: s-a semnat pacea după al doilea Război Mondial (acum 75  de ani), Papa Ioan Paul al II-lea devine primul pontif care a vizitat România (acum 21 de ani), și de ce nu, în 1986, Steaua București căștigă  Cupa Campionilor la fotbal cu eroul Helmut Duckadam în poartă.

#ReadingisCool

V-a plăcut Povestea lui Orișicine? Personal, am adorat-o.

Pe 15 mai apare ultima provocare, o să vă placă cu siguranță. Ești pregătit(ă)? Să nu uiți să completezi formularul de înscriere.

https://thewritingjourney.ro/reading-is-cool/

Cursuri online:

Voi toți care primiți acest newsletter o cunoașteți pe Liv și vă dați seama cât îi e de greu să stea în casă și să nu țină cursuri și/sau să se întâlnească cu oameni. Dar, și e mare dar, starea de fapt ne obligă să ne adaptăm și să ne mutăm temporar (să sperăm) în online. Începem cursuri de storytelling, businesss storytelling și scriere creative la distanță, cine vrea detalii, să ne trimită adresa de mail și noi i le vom trimite.

….

Cărțile noastre:

Toate cărțile editurii noastre se găsesc acum și în format e-book!

Ghidul Scriitorului Începător

Acum avem mai mult timp, stăm acasă, este periada perfectă pentru scris. Ghidul  Scriitorului Începător te va ajuta în această misiune. O puteți comanda aici:

https://thewritingjourney.ro/produs/eu-scriu-ghidul-scriitorului-incepator/

Ghidul Antreprenorului Începător

Cartea potrvită pentru vremurille de criză pe care le parccurgem. O puteți comanda aici!

https://thewritingjourney.ro/produs/ghidul-antreprenorului-incepator-ebook/

Cea mai nouă carte a editurii noastre este FETIȚA-UNIVERS a Oanei Radu

Poveștile călătoresc prin univers și, din când în când, o fetiță le prinde. Oana Radu a trăit una și a așezat-o într-o carte. O puteți comanda aici.

https://thewritingjourney.ro/produs/fetita-univers/

Exercițiu de imaginație:

Să ne imaginăm că suntem pe 21 mai 2020,  adică exact peste 2 săptămâni, au trecut deja 6 zile de când starea de urgență s-a ridicat. Ce ați reușit să bifați? Cum e ziua voastră? S-a schimbat ceva?

Vă întreb căci încerc simt că nu mai înțeleg ce se întâmplă cu noi, pe lângă noi.

……………………………………..

155 de ani de la apariția Alice în Țara Minunilor

Pentru a sărbători cei 155 de ani de când Alice a căzut în Țara Miunilor, peste 20 viziuni ale personajelor și ilustrațiilor ce au însoțit mult iubita carte, se regăsesc în materialul de pe link. https://lithub.com/20-artists-visions-of-alice-in-wonderland-from-the-last-155-years/

Scriitorii preferați ai lui Vincent van Gogh

Devora cărțile, efectiv, putea să citească în patru limbi străine despre artă, religie și literatură. Veți afla preferatele lui dacă citiți materialul de pe link.

https://lithub.com/the-writers-vincent-van-gogh-loved-from-dickens-to-beecher-stowe/

……………………..

Mulțumim că ați ajuns până aici. 🙂😇😊😌

Ne “reauzim” pe  21 mai. Să aveți grijă de voi și de ceilalți.

Nu uitați, keep calm and #ReadingisCool.

Cristina

Newsletter 18 (7.5.2020)