Newsletter 17 (23.4.2020)

 

Bună dimineața,

V-ați băut cafeaua? Sunteți bine și în formă, da? Azi este o zi specială mai ales pentru noi, cei care iubim cărțile, sărbătorim Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor, 23 aprilie marchează decesul a doi titani ai literaturii universale: William Shakespeare și Miguel de Cervantes.

#ReadingisCool

V-a plăcut De veghe în lanul de secară? Meritate controversele, nu?

Pe 1 mai apare următoarea provocare, o să vă placă cu siguranță. Ești pregătit(ă)? Să nu uiți să completezi formularul de înscriere.

https://thewritingjourney.ro/reading-is-cool/

….

Cărțile noastre:

Toate cărțile editurii noastre se găsesc acum și în format e-book!

Ghidul Scriitorului Începător

Acum avem mai mult timp, stăm acasă, este periada perfectă pentru scris. Ghidul  Scriitorului Începător te va ajuta în această misiune. O puteți comanda aici:

https://thewritingjourney.ro/produs/eu-scriu-ghidul-scriitorului-incepator/

Ghidul Antreprenorului Începător

Cartea potrvită pentru vremurille de criză pe care le parccurgem. O puteți comanda aici!

https://thewritingjourney.ro/produs/ghidul-antreprenorului-incepator-ebook/

Cea mai nouă carte a editurii noastre este FETIȚA-UNIVERS a Oanei Radu

Poveștile călătoresc prin univers și, din când în când, o fetiță le prinde. Oana Radu a trăit una și a așezat-o într-o carte. O puteți comanda aici.

https://thewritingjourney.ro/produs/fetita-univers/

Cursuri online:

Voi toți care primiți acest newsletter o cunoașteți pe Liv și vă dați seama cât îi e de greu să stea în casă și să nu țină cursuri și/sau să se întâlnească cu oameni. Dar, și e mare dar starea de fapt ne obligă să ne adaptăm și să ne mutăm temporar în online.

Începem cursuri la distanta, cine vrea detalii, să ne trimită adresa de mail și noi i le vom trimiti.

Exercițiu de imaginație:

După cum vă spuneam, astăzi sărbătorim ziua internațională a cărții, ce ar fi viața fără cărți, aceste mari minuni ce ne poartă către mii de lumi unde nu am putea ajunge altfel.

Îmi aduc aminte cum mă ascundeam în baie, după ce îmi trecea ora de culcare, și citeam Cei trei mușchetari sau cum ascundeam pâine sub pernă în caz că mă întâlnesc cu bietul Remi. Voi aveți astfel de momente legate de cărți?

Care este cartea voastră preferată, știți voi, cea pe care pentru insula pustie? Dacă nu se poate una, accept și top 3, top 5, top 10, cum vreți.

……………………………………..

Ciuma lui Camus

Și eu ca mulți alții, am căzut în plasa cărților cu pandemii, izolări sau singurătate, Ciuma lui  Camus a fost prima pe  listă. Învățăminte aici https://lithub.com/what-we-can-learn-and-should-unlearn-from-albert-camuss-the-plague/

Pentru o bună izolare, citiți mult

Prietenii noștri de la Literary Hub au făcut o listă spectaculoasă de cărți care să ne ajute să trecem cu bine peste acestă perioadă. https://lithub.com/our-personalized-quarantine-book-recommendations-round-5/

……………………..

Mulțumim că ați ajuns până aici. 🙂😇😊😌

Ne “reauzim” pe  9 mai. Să aveți grijă de voi și de ceilalți.

Nu uitați, keep calm and #ReadingisCool.

Cristina

Newsletter 17 (23.4.2020)