Newsletter 12 (13.2.2020)

 

Bună dimineața,

V-ați băut cafeaua, da?

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Radioului!

În anul 1920, a avut loc prima emisiune radio vorbită, de la postul Chelmsford, din Anglia. În același an, pe 2 noiembrie, a început să emită în America “primul post de radio comercial din lume”.

#ReadingisCool

Cum stai cu cititul? Ai (re)citit 1984? Nu-i așa că te pune pe gânduri și te face să  te gândești că Orwell are darul previziunii?

Pe 15 februarie apare o nouă provocare. Ești pregătit(ă)?

https://thewritingjourney.ro/reading-is-cool/

Cărțile noastre:

FETIȚA-UNIVERS a Oanei Radu –  Precomandă!

Poveștile călătoresc prin univers și, din când în când, o fetiță le prinde. Oana Radu a trăit una și a așezat-o într-o carte.

De mâine, în precomandă!

MagicHOME – Magia e în fapte!

MagicHOME e o poveste care trebuie spusă, ca să nu uităm ce formidabilă rețea a binelui putem să construim împreună. Oamenii implicați, ideea, campania, voluntarii, copiii, părinții, scaunul, nebunia, vibrația, binele, comunitatea – totul se găsește în cartea asta! https://thewritingjourney.ro/produs/magichome-magia-e-in-fapte/

Exercițiu de imaginație

Mâine e Ziua Îndragostiților, nu contează dacă crezi că e sărbătoare reală sau de import. Este vorba despre dragoste, pur și simplu.

Astăzi fac un sondaj de opinie. Care este cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care ai citit-o vreodată? Voi începe eu – Adam și  Eva a lui Liviu Rebreanu.

…………………………..

Max Perkins sau lumea cărților ar fi mult mai săracă fără el

Întotdeauna numele lui va fi legat de descoperirea autorilor Ernest HemingwayF. Scott FitzgeraldMarjorie Kinnan Rawlings și Thomas Wolfe.

Detalii în articolul de pe site.

https://thewritingjourney.ro/blog/max-perkins-unul-dintre-cei-mai-mari-editori-americani/

Mulțumim că ați ajuns până aici. 🙂😇😊😌

Ne “reauzim” pe 27 februarie!  Orice ar fi să fie cu dragoste căci e sezonul!

Nu uitați, #ReadingisCool!

Newsletter 12 (13.2.2020)