The Storytellers: workshop de storytelling și scriere creativă

Din septembrie 2019 continuăm seria atelierelor de scriere creativă de weekend. The Storytellers este un workshop de scris povești, cu oameni care iubesc să scrie, dar încă nu s-au hotărât să înceapă prima pagină:

Atelierul explică etapele procesului de construcție a unui text și tehnici de scriere creativă, dar în cea mai mare parte se concentrează pe exercițiu concret. Adică nu trebuie să vii cu texte scrise de-acasă, de asta ne ocupăm acolo 🙂 Nu funcționăm după rețete generale, ci încercăm să găsim soluții și tehnici potrivite pentru stilul, vocea și nevoile fiecărui scriitor în parte. Și nu, nu e nevoie de experiență.

Numărul de participanți este de maximum 10, în așa fel încât fiecare să poată să beneficieze de feedback personalizat.

Primul workshop din această toamnă va fi pe 14 septembrie 2019.
Durata: 4 ore (11-15)
Unde: la sediul din str. Aurel Vlaicu, nr. 34.

Pentru detalii și înscrieri, scrieți-ne pe adresa contact@twj.ro

LIVIANA TANE: Fondator The Writing School și co-owner The Storytailors (content writing agency), cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, susține cursuri de Creative Writing și Business Storytelling.​

Cursuri de Creative Writing și Business Storytelling

Ghost Writing

„Am trăit o viață interesantă, aș putea să scriu o carte!” Sincer, de câte ori ați auzit fraza asta? Și tot sincer, de câte ori ați și văzut cartea pe vreun raft de bibliotecă? Sunt tot felul de motive pentru care o viață nu apucă să se vadă pusă pe hârtie, iar cel mai frecvent dintre ele este lipsa: de timp, de determinare, de inspirație, dar mai ales de instrumente. Pentru asta există ghost writers.

Creative Writing

“Un scriitor va face orice ca să evite să scrie”, spune William Zinsser. Dar tot el aduce “gândul consolator că nu sunteți singur”. Cartea lui Zinsser, “Cum să scriem bine. Ghidul clasic pentru scriitorii de nonficțiune”, a depășit peste un milion de exemplare vândute. Semn că tot mai multă lume vrea să scrie. Și să scrie bine.

Workshop de storytelling și scriere creativă