Curs Ghost Writing

„Am trăit o viață interesantă, aș putea să scriu o carte!” Sincer, de câte ori ați auzit fraza asta? Și tot sincer, de câte ori ați și văzut cartea pe vreun raft de bibliotecă?

Sunt tot felul de motive pentru care o viață nu apucă să se vadă pusă pe hârtie, iar cel mai frecvent dintre ele este lipsa: de timp, de determinare, de inspirație, dar mai ales de instrumente. Pentru asta există ghost writers.

Ghost writing, adică meseria de scriitor profesionist, a început să-și facă loc și pe piața din România. Nu-ți face griji dacă ai deja un job full-time: ne vedem după programul de lucru.

Cursul de Ghost Writing începe din 16 septembrie.

Vor fi 10 întâlniri (din două în două săptămâni) – luni seara, între orele 19.00-21.00, la sediul din str. Aurel Vlaicu, nr. 34.

Grupa are doar 8 locuri!

Pentru detalii și înscrieri, scrieți-ne pe adresa contact@twj.ro

LIVIANA TANE: Fondator The Writing School și co-owner The Storytailors (content writing agency), cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, susține cursuri de Creative Writing și Business Storytelling.​

Cursuri de Creative Writing și Business Storytelling

Ghost Writing

„Am trăit o viață interesantă, aș putea să scriu o carte!” Sincer, de câte ori ați auzit fraza asta? Și tot sincer, de câte ori ați și văzut cartea pe vreun raft de bibliotecă? Sunt tot felul de motive pentru care o viață nu apucă să se vadă pusă pe hârtie, iar cel mai frecvent dintre ele este lipsa: de timp, de determinare, de inspirație, dar mai ales de instrumente. Pentru asta există ghost writers.

The Storytellers

The Storytellers este un workshop de scris povești, cu oameni care iubesc să scrie, dar încă nu s-au hotărât să înceapă prima pagină. atelierul explică etapele procesului de construcție a unui text și tehnici de scriere creativă, dar în cea mai mare parte se concentrează pe exercițiu concret.

Curs Ghost Writing