Curs Creative Writing

“Un scriitor va face orice ca să evite să scrie”, spune William Zinsser. Dar tot el aduce “gândul consolator că nu sunteți singur”. Cartea lui Zinsser, “Cum să scriem bine. Ghidul clasic pentru scriitorii de nonficțiune”, a depășit peste un milion de exemplare vândute. Semn că tot mai multă lume vrea să scrie. Și să scrie bine. Pentru scriitori “to be” deschidem o nouă grupă de Creative Writing. Timp de 6 luni, parcurgem împreună drumul de la idee la manuscris: te antrenezi, îți creezi propria rutină și primești feedback individual, pentru proiectele personale. Iar ca totul să decurgă bine și proiectul de scris să ajungă frumos, rotund, la un produs finit sau cât mai aproape, în funcție de cât sunteți de conștiincioși și de prolifici, vor fi 10 întâlniri (din două în două săptămâni) – luni seara, după program.

Grupa are componență fixă și are doar 8 locuri pentru că fiecare proiect are nevoie de atenție.

Cursul de Creative Writing începe din 23 septembrie.
Vor fi 10 întâlniri (din două în două săptămâni) – luni seara, între orele 19.00-21.00, la sediul din str. Aurel Vlaicu, nr. 34.
Grupa are doar 8 locuri!
Pentru detalii și înscrieri, scrieți-ne pe adresa contact@twj.ro

LIVIANA TANE: Fondator The Writing School și co-owner The Storytailors (content writing agency), cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, susține cursuri de Creative Writing și Business Storytelling.​

Cursuri de Creative Writing și Business Storytelling

Ghost Writing

„Am trăit o viață interesantă, aș putea să scriu o carte!” Sincer, de câte ori ați auzit fraza asta? Și tot sincer, de câte ori ați și văzut cartea pe vreun raft de bibliotecă? Sunt tot felul de motive pentru care o viață nu apucă să se vadă pusă pe hârtie, iar cel mai frecvent dintre ele este lipsa: de timp, de determinare, de inspirație, dar mai ales de instrumente. Pentru asta există ghost writers.

The Storytellers

The Storytellers este un workshop de scris povești, cu oameni care iubesc să scrie, dar încă nu s-au hotărât să înceapă prima pagină. atelierul explică etapele procesului de construcție a unui text și tehnici de scriere creativă, dar în cea mai mare parte se concentrează pe exercițiu concret.

Curs Creative Writing