fbpx

Cărți

Pachet special compus din Business Storytelling. Un ghid pentru creatorii de conținut – Liviana Tane și Ghidul Scriitorului Începător – Liviana Tane. 

Fiecare pachet include și o agendă cu lampă pentru citit. 

Promoție valabilă începând cu 24 iunie 2021

În fiecare an, de 1 iunie, scoatem împreună o carte scrisă chiar de ei: copii între 5 și 12 ani din România sau copii stabiliți cu părinții în străinătate (Austria, Franța, Germania) și-au creat propriile povești și le-au adunat într-o carte, pregătită să iasă în lume în apropiere de Ziua Internațională a Copilului. Tomas HOROBEȚ, un artist de numai 7 ani, semnează ilustrațiile.

Gloria, Miranda, Letiția și Petunia lucrează într-o fabrică de confecții. În spatele mașinilor de cusut care păcăne neîncetat, femeile se străduiesc să-și facă norma zilnică, alături de celelalte trei sute de muncitoare din secție. Își intersectează uneori privirile și alteori schimbă doar câteva cuvinte și pare că fiecare își vede de viața  și de gândurile ei. Până în ziua în care Gloria primește un plic.

Țac țac țac.

Să fii creator de conținut e o meserie grea. Dacă ai pus mâna pe cartea asta cu intenția să înveți lucruri care să te ajute să faci o carieră în domeniu, vreau să te rog să te mai gândești puțin. Ești sigur, sigur?

 

Lucia are 7 ani și o apasă o întrebare: cum îmi găsesc lumina. În jurul ei, găsește tot felul de lumini, a soarelui, a lunii, a stelelor, a curcubeului și a veiozei din camera ei, dar nu și pe cea care îi trebuie. Curioasă, o întreabă întâi pe mama ei, apoi pe tatăl și pe sora ei, însă răspunsurile lor nu o lămuresc și Lucia cade pe gânduri înainte de culcare. 

Viorel este gropar și îi place ce face, chiar dacă ceilalți îl compătimesc pentru meseria lui. Când era mic, a descoperit că este deosebit de alți copii și că Dumnezeu l-a înzestrat cu un dar, căruia i-a rămas credincios toată viața. Unii îi spun Blestem.

Viorel ajută morții să-și înțeleagă viețile. Face asta dintotdeauna și a ajutat mulți morți la viața lui. 

Găsește calea să-ți asumi responsabilitatea și curajul de a te distanța de cei care nu-ți fac bine, ca să poți trăi autentic și în echilibru cu tine.
“M-am găsit, în cele din urmă, abia atunci când m-am căutat în mine. Povestea asta e, totuși, viața mea, parte dintr-un proces care m-a dus la regăsirea de sine.” (The Powerful Oana Radu sau Fetița Univers)

MagicHOME este povestea unei bunătăți colective remarcabile și a fiecăruia dintre oamenii care au făcut-o posibilă doar cu ajutorul unui scaun pus într-o vitrină în inima Bucureștiului.
Am pus povestea într-o carte pentru ca ea să rămână și să poată merge mai departe, să le mulțumească celor care au fost acolo și să le facă loc și altora în Rețeaua Binelui.
E o poveste care trebuie spusă, ca să nu uităm ce formidabilă rețea a binelui putem să construim împreună.

Afacerile vin și pleacă. Afacerile cresc, stagnează sau mor subit. Afacerile zboară în sus sau în jos. Atunci când mor, afacerile pot lăsa datorii sau nu. Sau victime. Însă cel mai important lucru, afacerile sunt făcute de oameni, pentru oameni și cu oameni. Iar lucrul acesta nu trebuie să îl uităm niciodată.

“Citesc de când mă știu. Amintirile mele cele mai timpurii sunt cu cărți. Cu scrisul m-am ocupat dintotdeauna, dar nu m-am numit niciodată scriitoare. Într-un fel sau altul, am trăit mereu din vorbe: spuse, scrise sau citite. Am trecut prin școală cu cele mai mari note nu pentru că eram vreo tocilară, ci pentru că mă pricepeam să-mi pun gândurile în cuvintele potrivite.”
Pentru comenzi din afara României, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa contact@twj.ro. Livrarea se va face prin Poșta Română.

Înscrie-te la newsletter ca să primești informații și noutăți