fbpx

DESPRE

Fiecare cuvânt pe care îl așterni pe hârtie e încă un pas pe care îl faci spre o lume necunoscută, dar una demnă de descoperit. Pentru că scrisul în sine e o călătorie, care poartă scriitorul și cititorul deopotrivă, spre un tărâm aparte. Iar noi, pasionate de scris și de citit și mari iubitoare de cărți, am zis că e cazul să pornim în The Writing Journey. Și pentru că suntem simpatice, te luăm și pe tine cu noi.

Și așa cum îi șade bine oricărei călătorii cu prietenii, cu cărți și scriitură, și aventura noastră are mai multe „stații” pe harta cuvintelor. Trei, ca să fim mai exacte: o editură, o școală de scris și o comunitate a pasionaților de citit.

EdituraThe Writing Journey. Ne întâlnim tot timpul cu scriitori debutanți foarte talentați, care au scris cărți foarte bune și care se poticnesc la partea de editare și publicare. Ca să fim sigure că scriitorii noi care chiar merită să fie și publicați am creat The Writing Journey, editura care publică altfel de cărți. Cărțile scriitorilor la început de drum, dar cu un drum lung și aventuros înainte. Noi le asigurăm biletul de călătorie și stabilim împreună toate condițiile unei aventuri extraordinare.

ȘcoalaThe Writing School. Ne mai întâlnim și cu mulți oameni care cred că au în minte o carte și își doresc, mai mult decât orice, să o pună pe hârtie. Dar nu știu cum. Sau nu au contextul necesar ca să își pună ideile în ordine, să facă o documentare corectă, să rescrie. Dar care sunt pregătiți să învețe pe bune, să investească răbdare și timp și care sunt în acea etapă a vieții lor când chiar iau scrisul în serios.

ComunitateaReading is cool. Cine a mai pomenit carte fără cititor? Tocmai de aceea am creat un spațiu în care iubitorii de carte să-și găsească locul și să dea voce cărților. Acel loc e comunitatea Reading is cool, o comunitate care apreciază cărțile la adevărata lor valoare și care se bucură de cărți, de oameni, de povești. De #ReadingChallenge.

Fie că te oprești cu noi doar într-o stație, în două sau în toate trei, te așteptăm cu același entuziasm, pentru că avem de gând să molipsim cât mai mulți oameni de iubirea noastră pentru cărți și scris.