fbpx

Termeni și condiții de utilizare a site-ului thewritingjourney.ro

1. Conținutul site-ului

1.1. Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre editura The Writing Journey (proprietate a The Writing Journey SRL), produsele și serviciile comercializate pe site-ul www.thewritingjourney.ro, inclusiv cele ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de The Writing Journey SRL ca fiind de interes real pentru utilizatori.

1.2. The Writing Journey SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia, precum și asupra tuturor mărcilor înregistrate în numele său și publicate pe site.

1.3. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale The Writing Journey SRL, precum și ale partenerilor săi promovați pe site, prevăzute de legislația în vigoare.

2. Utilizarea site-ului

2.1. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

3. Limitarea răspunderii The Writing Journey SRL

3.1. The Writing Journey SRL nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe site și care provin din surse externe.

3.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/ promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula promoția și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

3.3. Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată sau, în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil.

3.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în orice mod, atât ca imagine, cât și datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă.

3.5. The Writing Journey SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice, în orice moment, orice informație de pe site.

3.6. Orice problemă cauzată de produsele și/ sau serviciile prezentate pe site se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

3.7. The Writing Journey SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor condiții.

3.8. The Writing Journey SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului, precum și pentru cele ce rezultă din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

3.9. În ceea ce privește utilizarea browserului de internet, The Writing Journey SRL garantează utilizarea optimă a site-ului prin utilizarea browserului Internet Explorer, minim versiunea 8.

TERMENI ȘI CONDIȚII – ACHIZIȚII ONLINE (PRODUSE)

1. Prezentul regulament reglementează modul de achiziție online a produselor ce aparțin editurii The Writing Journey SRL.

2. Plata produselor se va putea realiza utilizând oricare dintre cardurile bancare VISA, Visa Electron, Mastercard etc. sau optând pentru modalitatea ramburs.

3. The Writing Journey SRL își rezervă dreptul de a opera modificări în descrierea produselor fără o notificare prealabilă.

4. The Writing Journey SRL îsi rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile, fără o notificare prealabilă, cu informarea ulterioară a publicului prin afișarea noilor Termeni și Condiții pe site-ul www.thewritingjourney.ro.

5. Reprezentanții The Writing Journey SRL nu își asumă nicio răspundere în cazul în care cumpărătorul completează eronat (din necunoaştere, neatenţie etc.) câmpurile prin care solicită online achiziționarea de produse.